våra dimensioner

                                           
Våra dimensioner

Vårt erbjudande


Vi tar det roliga på allvar. Hos oss är alla arrangemang utformade efter era behov. Vi börjar med ett vit papper. Det betyder att vi inte har några färdiga paket, vi lyssnar på era önskemål och tar tillsammans med er fram ett förslag efter era önskemål.


Allt vi gör är skräddarsytt!

En vit konferens


Vi tror på annorlunda möten. Konferensresor som stannar kvar som ett brett lende över goggles-brända kinder och träningsverk både i lår- och skrattmuskler. Vi tror på möten som svetsar samman gänget och som får er att både gladare och effektivare när ni kommer hem. Vi tror på aktiva möten, uteliv och upplevelser, ett gott liv med många sköna stunder.


Människan

Människan och individen är vår största tillgång. Att dela upplevelser med någon gör det så mycket större. Vi är beroende av varandra. Så vill vi se det därför tror vi att vår största dimension är människan och samspelet. Att göra saker tillsammans. Att njuta tillsammans är större än att njuta ensam. Vi lever i tron att alla kan och vill utvecklas. Tillsammans med er gör vi det möjligt.


Inspiration


Upptäck Sverige - ta tåget till det vita guldet och gör en klimatsmart resa/konferens. 


Lappland ruvar på underbara upplevelser - har ni varit i Kittelfjäll eller Borgafjäll?


Ski around Aosta - off piste eller gourmet tema. Möjligheterna är oändliga.  


Ski around Schweiz - världens vackraste järnväg sägs det. Vi instämmer! Det går att ta tåget hela vägen från Stockholm, Göteborg och Malmö.