Våra dimensioner

Våra dimensioner

Människan


Vi lever i tron att alla kan och vill utvecklas. Tillsammans gör vi det möjligt. Människan och individen är vår största tillgång. Att dela upplevelser med någon gör det så mycket större. Vi är beroende av varandra. Så vill vi se det därför tror vi att vår största dimension är människan och samspelet. Att göra saker tillsammans. Att njuta tillsammans är större än att njuta ensam.

Konferera i den vita världen


Alperna & Fjällen


Vi tar det roliga på allvar. Hos oss är alla arrangemang utformade efter era behov. Vi börjar med ett vit papper. Det betyder att vi inte har några färdiga paket, utan vi lyssnar på era önskemål och tar tillsammans med er fram ett förslag på plats och upplägg för skidkonferensen eller ledningsmötet.


Möten


Vi tror på annorlunda möten. Konferensresor som stannar kvar som ett brett lende över goggles-brända kinder och träningsverk både i lår- och skrattmuskler. Vi tror på möten som svetsar samman gänget och som får er att både gladare och effektivare när ni kommer hem. Vi tror på aktiva möten, uteliv och upplevelser, ett gott liv med många sköna stunder.
Tänj dina gränser


Att utmana sig själv handlar om att känna sig själv och förstå sina inre styrmekanismer. Att tänja gränser är många gånger att hantera sina rädslor. Vi har den alla i olika former och de styr och påverkar oss mer än vad vi tror. Ett sätt att utforska dem är i lutande terräng. Att bli påverkad och kunna ta kontroll över känslan har man nytta av i mer än lutande terräng.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.